Wist u dat wij ook aan educatie doen op de boerderij?

Denk bijvoorbeeld aan taal, muziek, fotografie, Photoshop, koken, een typediploma halen, leren programmeren, een website maken, keukenkruiden telen en verwerken, rekenen, elke dag een stukje lezen uit een mooi boek etc.

Ons doel is om kinderen en jongeren die om wat voor reden dan ook niet (meer) naar school gaan met plezier te laten leren, ieder op zijn/haar eigen niveau en interesse.

De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan het maken en inrichten van een educatieruimte en het ziet er nu prachtig uit. Een plek waarmee je alle kanten uitkan. En van waaruit je ook even de stal in kan om uit te rekenen hoeveel een koe eet op een dag, of het land in om een leuke fotoshoot te maken van de paarden. Buiten gewoon leren.

Buiten gewoon leren
Buiten gewoon leren
Buiten gewoon leren

Wilt u meer weten?

 

Deel dit op Social Media

Stuur een reactie

Het e-mailadres wordt nooit gepubliceerd of opgeslagen. Velden met een * zijn verplicht.